Koru Counseling

Spiritueel weekend september 2018, Ont-moet….

Het woord zegt het al. Even geen drukte, geen haast, geen stress maar tijd voor jezelf: het ontspannen van lichaam en geest in een inspirerende omgeving.
Koru counseling, Spiritueel Centrum Jasmijn en Chez Jem organiseren een heerlijk weekend waarbij je tot rust kunt komen, dieper in je zelf kunt gaan en het woordje ‘moet’ een andere betekenis kunt geven!

Het ont-moeten begint met het ontmoeten van Jurgen, Monique (Chez Jem) en Ursula, Alex en Anita (begeleiding) en het ontmoeten van de andere deelnemers aan deze themadagen. Daarnaast ont-moet je jezelf: dit kan onthaasten betekenen, maar ook een ontdekkingstocht naar jezelf. Maar het belangrijkste is: niets moet, alles mag ! Naast de onderstaande activiteiten zijn de dagen naar eigen inzicht in te plannen: zwemmen, wandelen, vissen. Er is van alles te doen bij Chez Jem. Kortom, een combinatie van vakantie, wellness en spiritualiteit.

Wat houdt het ont-moeten weekend in?

Jezelf even loslaten en ontdekken in alle rust. Dat is het ont-moet weekend. Tijdens dit weekend is het mogelijk om diverse workshops te volgen. We hebben een leuk programma voor je zoals meditaties om je rustpunt te vinden. Wandelingen, intuïtief schilderen, kruidenthee proeverij en zelf massageolie maken voor je indian head massage. Alles mag, maar niets moet. Het belangrijkste is dat je kiest voor jezelf en alle beslommeringen van de dag loslaat. Vrij van de drukke maatschappij en jezelf even opladen..

Het verblijf in Frankrijk tijdens het ont-moeten weekend:

Je verblijft in een luxe safaritent op het domein van Chez Jem gelegen in de nabijheid van Vichy in de Allier. Deze tent biedt plaats voor 6 personen, de tent wordt gedeeld. Het gevoel van de natuur was nog nooit zo dichtbij, zodat je zelfs tijdens je slaap gebruik maakt van de heerlijke reinigende energie van het platteland. De safaritent is ingedeeld in twee of drie slaapkamers, elk voor twee personen. Er is een volledig ingerichte keuken, eethoek, terras met loungebank en een ruime badkamer met douche cabine, toilet en wastafel.
De boxspring bedden zijn opgemaakt bij aankomst en handdoeken zijn aanwezig. De maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen en worden gezamenlijk gebruikt in de brasserie. Hierbij zijn koffie, thee en water inbegrepen. Neem hier een kijkje in de safaritent.

De behandelingen tijdens ont-moet weekend:

Tijdens het weekend ontvang je twee behandelingen naar keuze. Zoals een indian head massage. Een heerlijke ontspannende massage van het hoofd, welke je weg laat dromen. Naast de indian head massage is er de keuze uit een reiki- en chakrabehandeling, een access bars behandeling en een energetische power healing.
 Welke behandeling past bij jou?
Een indian head massage verdrijft heerlijk alle zorgen uit je hoofd en laat je heerlijk ontspannen. Een reiki- en chakrabehandeling geeft je innerlijk rust en balanceert je chakra’s uit.
Een power healing activeert je innerlijke kracht en dicht gaten in je energieveld.
Een access bars zorgt met drukpunten op je hoofd voor een reset van je boordcomputer in je hoofd en geeft meer vrijheid. Meer weten? Gebruik de onderstaande linken om je keuze te maken.

Lees meer over de access bars
Lees meer over de reiki behandeling
Lees meer over de energetische power healing.

Nog meer te doen tijdens het weekend?

Tijdens het weekend hebben we een mooi programma, maar hier hoef je niet aan deel te nemen. Je bent ook vrij om te wandelen in de heerlijke natuur, er is een verwarmd buitenzwembad en zonneweide om heerlijk van de (na-)zomer te genieten. Ook kun je op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen, zijn er prachtige pittoreske dorpjes en de thermale waterbron VICHY is op rijafstand te bezichtigen. Indien het weer ons gunstig gezind is, kunnen we ook heerlijk genieten van een kampvuur!

Datum en kosten spiritueel weekend ont-moeten:

Het heerlijke weekend wordt gehouden van vrijdag 14 september 17.00  uur tot maandagochtend 17 september 10.00 uur.
De kosten hiervoor zijn € 495,- . Dit is inclusief logies, volpension, koffie/thee/water, workshops, materialen voor de workshops,  twee behandelingen, meditaties, georganiseerde wandelingen en een goodie bag !

Voor een eenpersoonskamertoeslag rekenen wij € 50,=.
Mocht je vegetarisch willen eten, verzoeken wij je dit bij de boeking te vermelden.

De locatie ligt in Allier, ca. 7,5 uur rijden vanuit Tilburg. (vervoer is niet in de prijs inbegrepen).

Uiteraard is het mogelijk om je verblijf te verlengen bij Chez Jem. De kosten hiervoor kun je opvragen en is afhankelijk van beschikbaarheid.

Meedoen regeling:
De meedoen regeling mag ook ingezet worden voor deze spirituele reis.

 

Aanmelden:

Dit weekend kan alleen doorgang vinden bij minimaal 8 aanmeldingen. Bij aanmelding ontvang je een factuur voor een aanbetaling van € 150,-. Vier weken voor aanvang ontvang je een mail waarin gemeld wordt of er voldoende aanmeldingen zijn. Indien het weekend door kan gaan, ontvang je een factuur met het resterende bedrag. Mocht het helaas zo zijn, dat er te weinig aanmeldingen zijn, ontvang je uiteraard de aanbetaling weer terug.
Annuleren kan kosteloos tot vier weken voor aanvang.

Aanmelden kan via het formulier

(Het formulier vindt u onderaan op de website van Spritueel Centrum Jasmijn)

 

Copyright Anita Boeser © 2013 | Website door Webjem